Tipul2 16A EV portabil de încărcare Box CEE Plug incarcatorului la priza de perete pentru Vanzare

Tipul2 16A EV portabil de încărcare Box CEE Plug incarcatorului la priza de perete pentru Vanzare

16A Type2 Electric Vehicle Caseta de încărcare portabil (IEC 62196-2 Standard) Cu ECE Plug Meet IEC 62196-2 (Mennekes, de tip 2) Forma standard european Nisa UE și ușor de utilizat, clasa de protecție IP66 (în condiții de împerecheat) Se aplică la vehicul Audi A3 e-Tron, BMW i3, BMW i8, Chevrolet Spark, Mercedes B ...

Trimite anchetă
Detalii produs

16A Type2 Vehicul electric de încărcare Box portabil (IEC 62196-2 Standard) cu CEE Plug

Faceți cunoștință cu IEC 62196-2 (Mennekes, tip 2) standard european UE

Forma frumos și ușor de utilizat, clasa de protecție IP66 (în condiții de împerecheat)


Se aplică la vehicul

Audi A3 e-Tron, BMW i3, BMW i8, Chevrolet Spark, Mercedes B Class E-Celi, Mercedes S500 PHEV, Mercedes SLS EV, Mercedes Vito E-Cell Van, Porsche Panamera S PHEV, Volkswagen E-Up, Volkswagen e- Golf, Volvo V60 PHEV ...

Observație: Acest încărcător nepotrivit pentru seria RENAULT !!!


Postul: CPD-019 (IEC 62196-2)

IEC 62196-2 standard (utilizat în principal în Europa);

Curent: 16A;

Interval de tensiune: 220V ± 10%;

Putere maximă: 4kW

recuperare taxa auto: Da;

Peste protecție de curent: Da;
Cable + 16 Amperi 3G2.5 2 x 0.75mm;
10, 000 Cicluri Contraflanșele;
Cablu pentru reducerea uzurii Caracteristică Insulated Terminal de proiectare;
Lights-indică starea de încărcare;
IP66;
Temperaturi de operare: -30 ° la + 50 °;
Lungime cablu: 18 Picioare
Garanție: 1 ani;
linie de design neted;


Funcție produs

Reluarea automată a procesului de încărcare
Pentru EV normală de încărcare Box, acesta este oprit după o pană de eroare sau de putere și trebuie să fie reactivat manual. Prin urmare, atunci când este planificată de încărcare peste noapte, bateria ar putea fi încă goală în dimineața următoare.

Dar acest lucru nu este cazul cu BS-PCD019. BS-PCD019 testează permanent tensiunea legate de infrastructură. Dacă mai există nici un curent la priza de perete, BS-PCD019 inițiază o secvență de testare, stabilește comunicarea cu vehiculul și asigură o reîncărcare în condiții de siguranță a bateriei autovehiculului.


Sistem de protecție cuprinzător

Am proiectat tot felul de măsuri de protecție pentru BS-PCD019: protecție la supracurent, protecție la supratensiune, protecție Llightning, protecție de scurgere electrice și protecția împotriva unui scurtcircuit. Aceasta este o înșela, care poate asigura siguranța folosind pentru toată lumea.


Detectarea de cabluri defecte

Inteligent BS-PCD019 detectează, de asemenea, cabluri defectuoase a prizei infrastructurii laterale și, în plus, controlează conductorul de protecție de intrare înainte de a începe să se încarce.

Vă rugăm să fie liber pentru a cumpăra ieftin tipul2 16a portabil ev de încărcare încărcător auto priza caseta cee la priza de perete de vânzare de la fabrica noastra. Ca unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori, compania noastra va oferi produse de calitate ridicata de servicii cu preț scăzut. Nu-l ratați.

Hot Tags: tipul2 16A EV portabil caseta de încărcare ștecher CEE încărcător de mașină la priza de perete de vânzare, producători, furnizori, fabrica, firma, en-gros, preț scăzut, ieftine, cumpara, produse
Produse conexe
Anchetă
 

Copyright © BESEN-Group Toate drepturile rezervate.