Acasă > Știri > Conţinut
Kansas City Power & Light va instala 1.000 de stații de încărcare EV
- Apr 16, 2017 -

Dacă ar exista mai multe stații de încărcare EV, ar fi mai multe VE, argumentul merge. Dacă ar exista mai multe VE, ar exista mai multe stații de încărcare EV, rulează contra-argument. Și mergem rotund și rotund. Să trimitem astăzi o iubire oamenilor de la Kansas City Power & Light, care au hotărât acum un an să perturbe dezbaterea în curs și să înceapă construirea infrastructurii de taxare EV în zona de servicii.

Rețeaua de încărcare KCP & L EV

În 2015, compania KCP & L a decis să plătească 20 de milioane de dolari pentru a instala 1.000 de stații de încărcare EV în și în jurul orașului Kansas City. Acest program este aproape complet și a transformat Kansas City într-una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere în America de Vest. "Există o mică mișcare aici, în mijlocul țării de tip flyover", spune Chuck Caisley, vicepreședinte al KCP & LS pentru marketing și afacerile publice. "Suntem foarte entuziasmați de perspectiva acestui tip de transport și am vrut să fim cataliști în acest sens".

Stațiile de încărcare EV nu se află doar în fața primăriei sau a mall-urilor. Acestea se instalează la locurile de muncă, în garajele de apartamente, în magazinele de bacanie, în parcările orașelor și în stadioanele de sport din zonă. Ideea este să le permită oamenilor să-și perceapă autovehiculele pe măsură ce își fac telefoanele mobile, conectându-se în timp ce merg în viața lor de zi cu zi. Încărcarea a fost gratuită în timpul fazei de instalare, dar se așteaptă ca aceasta vară să treacă la o taxă cu plata.

Pentru KCP & L, instalarea încărcătoarelor EV este mai mult decât transportul curat. Este vorba de re-imaginarea rețelei energetice a viitorului și de necesitatea de a construi mai multe centrale electrice. Caisley spune că rețeaua electrică KCP & L a fost construită pentru a lucra în zilele fierbinți de vară când utilizarea aerului condiționat este maximă. Ca rezultat, sistemul este subutilizat în proporție de 80% din timp. Clienții au plătit deja pentru rețeaua electrică și centralele electrice. O creștere dramatică a consumului de energie electrică ar duce la scăderea costului KCP & L pe unitate și ar putea însemna facturi mai mici pentru consumatorii săi.


"Când porniți un televizor suplimentar în casa dvs., nu este suficient să schimbați această ecuație", spune Caisley. "Dar când vorbiți despre un segment [industria auto] care reprezintă 25-30% din întreaga economie și o electrificați, vorbești despre o cantitate semnificativă de utilizare a energiei electrice, ceea ce înseamnă că folosim acum infrastructură pe care clienții au plătit-o mult mai eficient ".

El adaugă că energia electrică pe care compania o vinde devine tot mai curată. Combustibilii fosili generează o cotă în scădere a energiei electrice din zonă. Energiile nucleare și energiile regenerabile reprezintă aproape jumătate din acestea. "Se întâmplă să stăm în Arabia Saudită echivalentă cu vântul", spune el.

Compania de utilități a primit o recepție înghețată la programul său de la autoritățile locale de reglementare din Kansas și Missouri. Când a solicitat permisiunea de a adăuga o taxă lunară de 2 sau 3 cenți pentru facturile clienților pentru a ajuta la plata pentru instalarea și întreținerea stațiilor de încărcare, autoritățile de reglementare din Kansas au spus că nu. Missouri încă nu a decis asupra cererii.

David Nickel, consilier al consumatorului cu Consiliul de Plati al Utility Citizenship din Kansas, spune: "KCP & L este cu siguranta liber sa implementeze programul Clean Car Network. Se pune întrebarea dacă ele impun sau nu costurile unui consumator captiv. Ne-am luat pe asta, pur și simplu nu. "Da, David, e drept. Nimeni în mintea lor nu ar vrea să plătească 3 cenți pe lună pentru a îmbunătăți calitatea aerului și a reduce riscurile pentru sănătate prin încurajarea utilizării autovehiculelor cu emisii zero. De ce nu este nimeni vreodată capabil să înțeleagă beneficiul economic care se acumulează atunci când oamenii trăiesc vieți mai îndelungate și mai sănătoase?

Un răspuns asemănător cu pigmenții de la autoritățile de reglementare a avut loc în California cu ani în urmă. În cele din urmă, legiuitorul a intervenit și pur și simplu a obligat companiile de utilități să oprească blathering peste câțiva bani și să înceapă să ofere soluții cu emisii reduse de emisie pentru comunitate. Surprinzător, companiile de utilități din statul de Aur au descoperit că energia verde este de fapt bună pentru afaceri. O să-l bâjbâi, nu?


Copyright © BESEN-Group Toate drepturile rezervate.