Acasă > Expoziţie > Conţinut
Cablu de încărcare a vehiculului electric introdus
- Jan 21, 2017 -

Avantajele produsului: produsele selectate cu atenție și o varietate de vehicule electrice materiale speciale, de calitate, durată lungă de viață, la prețuri accesibile, a fost bine primit de către încrederea clientului.

Tipul conductoarelor: conductor folosind fire multiple fin răsucite din cupru fără oxigen, și flexibil.

Izolație: Elastomer special rezistent la temperaturi ridicate modificat ulei izolat rezistent la rezistenta la apa si la coroziune, rezistență la temperatură înaltă și joasă, rezistență mecanică ridicată, rezistență chimică excelentă și proprietăți dielectrice, performanța produsului este bun și sigur de utilizat.

mediu de aplicare: ~ 125 ℃ -40 ℃.

Produse aplicabile: dispozitiv de încărcare auto utilizat, mobil portabil dispozitiv de încărcare de sârmă și cablu (sârmă de primăvară), linii electrice (linia celulară) / linie cu motor.

Caracteristicile de utilizare:

1, cablul în timpul procesului de încărcare tensiunea, curentul, controlul semnalului și sistemul de rețele de transmisie cu înaltă presiune, temperatură ridicată, protecție împotriva interferențelor electromagnetice, semnal de transmisie stabil, rezistent la înclinare se pliază mai mult de 10.000 de ori, se va purta mai mult de 50.000 de ori, purta mai mult de 50.000 de ori, rezistent la ulei, apă, acid, caracteristicile rezistente la UV.

2, concentricitatea bine, până la mai mult de 80%, cabluri rezistente la performanță înaltă presiune este stabilă și de încredere.

3, produsul minim de îndoire 4D, unghi mic spațiu între cablajul utilizat. Produse cu caracteristici flexibile, cabluri auto convenabil.

4, temperatura produsului 125 ° C evaluat, care odată era moale și materialul care este un mare progres tehnologic și de modernizare pentru a asigura cablurile cu performanțe flexibile și pentru a îmbunătăți capacitatea de încărcare a cablului de izolare este foarte important.


Copyright © BESEN-Group Toate drepturile rezervate.