Acasă > Expoziţie > Conţinut
încărcare pentru vehicule electrice de conectare la sol prin cablu și zero diferența
- Jan 21, 2017 -

Este echipamentul electric împământarea de protecție nu este live piese metalice cu conexiune metalică bună între împământare pentru a proteja securitatea umană. În cazul în care nu are o pregătire de protecție a echipamentelor electrice, atunci când undeva în izolarea echipamentelor electrice este deteriorat, acesta ar trebui să nu fi taxat părți din ea poate percepe, susceptibile de a provoca șoc electric.

Dispozitiv de protecție de împământare este conectat când corpul atunci când se ating piese sub tensiune, datorită rezistenței corpului uman este de aproximativ 1000 ω, iar rezistența este de numai 10 ω, ambele paralele și aproape zero curent prin corpul uman, evitând astfel apariția șocului electric accident. În circuitele industriale, împământare de protecție corespunzător punctului neutru nu împământare a trei faze sistem cu patru fire.

circuite de protecție de la 0 se referă la industria, dispozitivul electric nu este o piese de metal încărcat conectat cu linia zero în sistem, pentru a evita riscul de suferința umană de electrocutare. Protejați echipamentul electric zero când deteriorarea izolației, coajă la încărcare, curent de scurt circuit linie de zero cai de formare, echipamente rapide și fiabile protecție, deconectați dispozitivul.

În utilizarea practică, protecția aducerii la zero are mai multe avantaje decât la sol. Atunci când are loc un scurt, taie de energie electrică, deoarece linia de fază, cu impedanță de scurtcircuit neutru între mici, curentul de scurt-circuit, dispozitivele de protecție și agilitate. Protecție zero pentru neutru-punct de împământare în joasă tensiune cu trei faze sistem cu patru fire.


Copyright © BESEN-Group Toate drepturile rezervate.