Acasă > Despre noi

Besen Group International Limited livra cele mai sigure și mai inteligente componente pentru vehicule cele mai inovatoare, electrice, inclusiv toate tipurile de prize EV, prize, cabluri de extensie, conectori, și stații de încărcare pentru clienții noștri din întreaga lume ..

besen gongsi 1.jpg

Experiența abundente

Fiind unul dintre cei mai mari producători de echipamente și componente de încărcare în China, BESEN are 16 ani de experiență în domeniul de încărcare a vehiculelor electrice. Noi nu numai că înființarea EV de încărcare standard din China, dar, de asemenea, sunt unul dintre furnizorii de Corporation Grid de stat din China. Am colaborat cu mulți producători de echipamente de încărcare în Europa și SUA, și undertaked mai multe proiecte OEM în ultimii ani.

Leading Edge-Tehnologie

Unul din motivele pentru care putem rămâne în frunte în industria noastră este echipa tehnică profesională. Am fost prima fabrica care a produs 800kW de mare putere DC stație de încărcare în China, iar primul pentru a atinge CE, certificarea TUV EV Conectori de încărcare în China. „Leading de încărcare la un mod mai bun“, izvorate înainte și întotdeauna oferind cele mai bune produse pentru clienții este misiunea tehnicile noastre de cercetare Departmement.

Produse excelente

produse excelente este mândria noastră. Toate conectori noastre de încărcare a obținut CE, TUV UL și certificări. De la Norvegia rece la cald Arabia Saudită, din Thailanda, ale căror vehicule electrice sunt abia la început în America, a cărui piață EV tind să fie mature, produsele noastre sunt cunoscute de mai mulți clienți. Feedback-ul de la clienti satisfacatoare este forța noastră de conducere pentru a face progrese.

Cea mai sigura Serviciul

Noi credem în faptul că serviciul harnic este sufletul unei companii restante. Nu contează dacă sunteți clienții noștri obișnuiți sau clienți noi, care ne găsesc doar în prima dată, orice întrebări vă va fi răspuns în cel mai scurt timp. Și avem conștiincios după-servicii, probleme orice probleme de produse vor urmări până în mod responsabil de către profesioniștii noștri până să fie rezolvate perfect. Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai mulți clienți aleg BESEN.

Echipa noastra excelenta R & D și departamentul de producție să putem face cu o varietate de cerințe de la clientul nostru cu ușurință. punerea în aplicare strictă a ISO9001: 2008 și TS16949 ISO /: sistem 2009 internațional de management al calității de certificare a face BESEN să crească într-o companie internațională treptat, și CCC, UL, TUV, BS, CE, ASA asigură că BESEN pot furniza cele mai bune produse pentru clienții noștri din în orice moment ..

Ne-ar dori să arate onestitatea noastră, de calitate superioară, prețuri competitive și eficiență superioară pentru a stabili de afaceri cu tine. Scopul nostru nu este doar furnizarea de produse, dar oferind o soluție completă, inclusiv design de produs, scule, fabricarea și servicii pentru clienții noștri pentru a obține satisfacția lor cea mai mare măsură.

Copyright © BESEN-Group Toate drepturile rezervate.